Over ons

"Iedereen kan leren. Maar niet iedereen leert op dezelfde manier."

Ons team van specialisten maakt gebruik van actief en bewegend leren, passend bij de manier waarop een kind het best en het liefst leert. Het uitgangspunt is dan ook: van moéten leren naar wíllen leren. Kinderen ervaren dat ze meer kunnen dan ze dachten, en het nog leuk vinden ook! We zien de resultaten verbeteren en het zelfvertrouwen groeien. Geweldig om te zien!

Bij Leer en Meer werken we nauw samen om al onze leerlingen de best mogelijke begeleiding te bieden. Bij aanvang van een begeleidingstraject overleggen we dan ook altijd bij welke collega een leerling het best op zijn of haar plaats is.                                        

We hebben een breed palet aan specialismes in huis: onder andere taal- en rekenspecialisten, Remedial Teachers, logopedisten, leerkrachten, bewegingsdocent, HB-specialisten, dyslexie- en dyscalculiebehandelaars, een Intern Begeleider, psycholoog, reflexintegratie therapeut en sensorische integratietherapeut. Om professionaliteit en kwaliteit te waarborgen zijn wij aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen:

  • LBRT (Landelijke Beroepsvereniging Remedial Teachers)
  • NVLF (Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie)
  • NVLF Afasieregister voor geregistreerde afasietherapie
  • VKL (Vereniging voor Klinische Linguïstiek)
  • KP (Kwaliteitsregister Paramedici)

Mireille

Rianca

Leonore

Anneke

Joke

Jacqueline

Lili


Marleen