Mooiste uitspraken

Jan, groep 6 

"Eerst begreep ik helemaal niks van die rekensommen. Doordat we een mindmap hebben gemaakt zie ik precies wat ik moeilijk vind en wat niet. We oefenen nu alleen de sommen die lastig zijn en daardoor hoef ik niet alles te herhalen. Daar ben ik heel blij mee." 

Mei, moeder van Barbara

"Mijn dochter heeft dankzij de fantastische begeleiding door Mireille haar droom verwerkelijkt. Door haar dyslexie had Barbara een grote achterstand opgelopen, maar dankzij een intensief trainingsprogramma is deze in 1 jaar weggewerkt. Van VMBO advies aan het begin van groep 8 naar een CITO eindscore met HAVO/VWO advies! 

Joe, groep 4

"Ik vind het zo jammer dat de lessen klaar zijn." 

Anna, groep 7 

"Ik snap nu eindelijk hoe ik deelsommen moet berekenen ." 

Dimphy, moeder van Sam

"Nu grijp ik mijn kans om het wereldkundig te maken: ik vind Rianca echt een topper! Met aanstekelijk enthousiasme, enorme passie voor haar vak, een duidelijke structuur en een groot empatisch vermogen is mijn zoon Sam tijdens de lagere school periode op het gebied van spelling geholpen door Rianca. Vol zelfvertrouwen (en niet alleen op taalgebied) zit mijn Sam inmiddels alweer in het derde jaar op de middelbare school! Het heeft hem op alle vlakken enorm verrijkt! Hij heeft er nog steeds profijt van. Wij zijn Rianca en Mireille daar enorm dankbaar voor!!"

Martine, moeder van Daan 

"Wat een betrokken begeleiding geef je onze zoon. Daan is elke week weer blij dat hij mag komen oefenen. We dachten dat remedial teaching een grote belasting zou zijn, maar als onze zoon mag kiezen hoe hij zijn vrije tijd besteedt dan gaat hij het liefst naar jou toe. Je bent een soort hobby geworden We zijn zo blij dat je Daan ├ęcht ziet." 

Manou, groep 5 

"Zijn we echt aan het leren? Ik dacht dat we speelden." 

Jeff, groep 5, las met tegenzin 

"Ik ben een heel gaaf boek aan het lezen!"