Word jij onze nieuwe collega?

Werken bij Leer en Meer?

Gezocht: Enthousiaste remedial teacher die houdt van actief en bewegend leren!

Leer en Meer, voorheen bekend als de Taalfabriek, is al ruim zestien jaar een begrip in het Gooi en omgeving. Kinderen en volwassenen kunnen bij ons terecht voor onderzoek, remedial teaching, Citotraining, expatprogramma's, bijles, huiswerkbegeleiding en logopedie. We zijn gespecialiseerd in actief en bewegend leren, de werkwijze waar zowel wij als onze leerlingen ontzettend blij van worden! In de afgelopen jaren hebben we bewezen dat actief en bewegend leren, naast bijzonder effectief, ook erg leuk en motiverend werkt. Leer en Meer is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste praktijken in Nederland. Heb jij ook zin om hier deel van uit te maken? Grijp dan nu je kans en word onderdeel van ons fijne team!

Leer en Meer is een brede praktijk waar zowel remedial teaching als logopedie wordt geboden. Er zijn intern diverse lesprogramma's ontwikkeld waarbinnen het actief en bewegend leren centraal staan. Door deze unieke en kindgerichte werkwijze krijgt elk kind een lesprogramma op maat. Als nieuwe collega onderzoek en begeleid je kinderen individueel. Je bent bereid om met diverse methodes te werken en staat open voor nieuwe onderwijsontwikkelingen en werkwijzen. Je komt te werken binnen een enthousiast team van in totaal tien dames. Allen met eigen specialisaties en achtergronden, waardoor het werk multidisciplinair is en we leren van elkaars kennis.

Wie zoeken wij?
Jij hebt:
- een afgeronde relevante HBO en/of universitaire opleiding; - ervaring met het onderzoeken en begeleiden van kinderen;
- goede didactische vaardigheden en kennis van diverse school- en remediërende methodes;
- kennis van -en interesse in- actief en bewegend leren;
- kennis van taal- en rekenproblemen, dyslexie, dyscalculie en/of hoogbegaafdheid;
- een kindgerichte en positieve instelling.

Wat bieden wij?
Een afwisselende functie met mogelijkheden tot collegiaal overleg en ondersteuning. Vanzelfsprekend is het binnen de praktijk mogelijk om je verder te ontwikkelen, kennis te delen en uit te breiden. Wij bieden je een interne opleiding zodat je het actief en bewegend leren in je werk kunt toepassen. Je werkt op basis van ZZP-schap met een all in uurtarief van € 40,-. Wij verzorgen de behandelruimtes, administratie, (onderzoeks)materialen, nieuwe klanten en pr. Het aantal uren en lesdagen zijn in overleg, de lessen vinden plaats na schooltijd. Hierdoor is ook de combinatie met een andere werkplek een aantrekkelijke optie.

Ben je enthousiast geworden of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via info@leerenmeerwerkt.nl met Mireille of Rianca. We horen graag van je!