Word jij onze nieuwe collega?

Werken bij Leer en Meer?

Per direct gezocht: enthousiaste collega met affiniteit met actief en bewegend leren!

Leer en Meer biedt hulp aan kinderen die vastgelopen zijn óf een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het leerproces. Kinderen van vier tot zestien jaar krijgen individuele begeleiding, met name op het gebied van taal, rekenen en studievaardigheden. We zijn een groeiende praktijk en daarom op zoek naar bevlogen collega's! 

Leer en Meer heeft diverse lesprogramma's ontwikkeld waarbinnen het actief en multizintuiglijk leren centraal staan. Door deze unieke en kindgerichte werkwijze krijgt elk kind een lesprogramma op maat. Als nieuwe collega onderzoek en begeleid je kinderen individueel. Je bent bereid om met diverse methodes te werken en staat open voor nieuwe onderwijsontwikkelingen en werkwijzen. Je komt te werken binnen een enthousiast team.

Wie zoeken wij?
Jij hebt:
- een afgeronde relevante HBO en/of universitaire opleiding,
- goede didactische vaardigheden en kennis van diverse methodes,
- kennis van -en interesse in- multizintuiglijk werken,
- kennis van taal- en rekenproblemen, dyslexie en/of hoogbegaafdheid,
- goede communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij?
Een afwisselende functie met mogelijkheden tot collegiaal overleg en ondersteuning. Vanzelfsprekend is het binnen de praktijk mogelijk om je verder te ontwikkelen, kennis te delen en uit te breiden. Je werkt op basis van ZZP-schap met een all in uurtarief van € 40,-. Wij verzorgen de behandelruimtes, administratie, (onderzoeks)materialen, nieuwe klanten, en pr. Het aantal uren en lesdagen zijn flexibel waarbij je minimaal 1 dagdeel (na schooltijd) beschikbaar bent. Op dit moment kunnen we je in ieder geval twee werkdagen bieden, maar meer of minder is ook bespreekbaar.

Ben je enthousiast geworden of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via info@leerenmeerwerkt.nl of telefonisch: 06 - 83993245 (Mireille Iliohan) of 06 - 28679451 (Rianca de Boer). We horen graag van je!